FLORAL SUMMER

NO SUBSTITUTE

picmonkey-collage picmonkey-collage2
Jacket HERE / Skirt SOLD OUT / Sneakers HERE


Hej piger! I må undskylde for et sent og meget kortfattet indlæg, men dagen idag er bare fløjet afsted og har været på farten lige fra imorges. Startede egentlig ud meget produktivt, måtte dog liiige forbi Milium i Lyngby, der holdte udsalg fra kl. 08 af, og jeg kom altså hjem med de fineste styles, som jeg glæder mig helt vildt til at vise jer! Nok om det, men her startede dagen og ellers har jeg haft en masse gøremål – nogle mere spændende end andre ;-)

Som afslutning på dagen, har jeg været til mandags-bootcamp-træning, efterfulgt af et langt bad <3 Det er bare den rene selvforkælelse og sådan en rar fornemmelse, når man endelig ligger i sin seng. Nu ville jeg lige hurtigt vise jer dette fine look, inden jeg for alvor vil falde til ro. Jeg har min nye denimjakke fra Free People på, som jeg jo bare synes er så cool! Hertil en flæsenederdel fra Second Female og sneakers fra Nike. Sov dejligt, vi skrives imorgen <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FLORAL SUMMER