SATISFIED

NO LOOKING BACK

picmonkey-collage2 picmonkey-collage
Dress from &OtherStories HER / Sneakers from Adidas HERE / Bag from GUCCI


God aften piger. Sikke er vejr altså?! Godt nok er det officielt ikke sommer længere, men ligefrem at få efterårsvejr (noget af det slemme endda!) så hurtigt, er ikke helt fair, ovenpå den i forvejen lidt sølle sommer :( Om ikke andet, er det hyggeligt, hvis man altså bare skal ligge på sofaen og slappe af – der må det for min skyld hellere end gerne regne!

Jeg fik idag laangt om længe sovet længe, følte mig som et helt nyt menneske imorges. Kender I det? Den kommende uge, og dage bliver også fyldt med en masse events, skolen ved siden af og så flytter mine forældre inden længe, ud i Deres nye hus, hvilket jeg glæder mig mindst lige som meget til, som de gør tror jeg, hihi :-) Lige nu, tænkte jeg, at I skulle se denne fine kjole fra & Other Stories, som jeg viste på Instagram tidligere på ugen, er den ikke bare fin?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SATISFIED