BLUE AUTUMN LOOK

No looking back no more

picmonkey-collage4 picmonkey-collag2e picmonkey-collage
Pants from ZARA / Top from Topshop / Blazer from Neo Noir / Sneakers from Adidas

Hej piger! Lidt billeder fra fredagen igår, hvor jeg fik hevet mig selv op af sengen, på trods af en noget hård nat, der havde gjort mig ret så dvask. Jeg fik dog sovet ud i nat og har det meeget bedre, så tror jeg let hoppede den sygdom over – fingers crossed! Jeg mødtes med søde Malina inden Molton Brown evenet på D’angleterre, som var så hyggeligt! Her var vi med en masse søde blogger-ladies, bl.a. dytige og søde Julie og Sandra <3

Jeg tænkte, at I lige skulle se outfittet, da flere af jer spurgte ind til det, efter jeg postede lidt billeder på min Instagram profil. Idag har jeg hygget hos mine forældre her til aften, med god mad og været ude forbi deres nye hjem, som de netop har fået nøgler til – måske jeg skulle lave en video derudefra en af de kommende dage? Hvad synes i? God weekend <3

2 kommentarer

 • Christina

  Hej Caroline
  Er det lang tid siden du har købt bukserne? jeg kan ikke finde dem på hjemmesiden?
  Mvh Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Hej Christina! Nej, de er faktisk helt nye <3 Fandt dem i Malmø, men tænker de nok er til at finde i en af ZARA butikker?

   God søndag:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BLUE AUTUMN LOOK