SUMMER-CLEANSE

NO DAY WITHOUT…….

dsc_3303
Tromborg mineral pudder HER / Kubuki børste HER / Nuxe parfume HER


God aften piger. Dagen idag er bare fløjet afsted, eftersom jeg sov meget længere end normalt – kender I det? Så føltes det nemlig bare så mærkeligt, allerede at skulle hoppe i seng nu her. Jeg tænkte, at I lige skulle se, to af mine favorit produkter, når det kommer til beauty. Jeg sværger til min mineral pudder fra Tromborg, som jeg for intet i verden, vil leve foruden. Jeg har brugt den, ja nærmest siden jeg begyndte at gå med makeup og vil aldrig kunne undvære den tror jeg.

Den ligger sig så pænt på huden, giver et flot finish og gør at man faktisk kan opnå alt fra det helt naturlige look, hvor den blot gør huden ensartet, til at den kan bygges op til en meget dækkende mineral pudder. Det er alene en ting i sig selv, der gør den elskværdig synes jeg. Udover det, er den utrolig drøj i brug og holder længe. Jeg bruger min, med en kubuki børste, også fra Tromborg, som bare er så fin til.

Et andet produkt, der først for nyligt er blevet en favorit, er denne NUXE parfume. Det kommer lidt af, at jeg faktisk havde en kropsolie med bronzer i, som jeg har været vildt glad for – særligt fordi den nemlig havde den her lidt sommerlige duft i olien. Derfor var jeg solgt, da jeg faldt over parfumen her, der er med samme lækre sommer-duft, som hverken er tung eller let – nærmere krydret, hvilket er super lækkert.

Har I nogle produkter, I også er dybt afhængige af? Vil så gerne høre Jeres erfaringer, måske vi kan gøre lidt brug af hinandens. Sov dejligt ellers <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUMMER-CLEANSE