ABOUT LIFE ∙ DREAMS AND VISIONS

NLY DRESSES

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1
CLICK TO SHOP
918738-3253_5714984-0426_5714984-1173_5
Hej piger! Weekenden starter idag stille ud, jeg forsøger at komme mig efter en spontan bytur med Kata igår, samtidig med at jeg er taget hjem til mine forældre, hvor jeg her til aften skal have ordnet nogle afleveringer. Det er så dejligt at kunne tage her hjem, der er ro, god mad og ikke mindst er det fantastisk at se mine forældre igen (og få lidt omsorg og kærlighed). Midt i al min opgaveskrivning, tænkte jeg at et lille afbræk ikke kunne skade så meget, så nu vil jeg hygge lidt om bloggen :-)

Flere af jer har efterspurgt et indlæg med kjoleinspiration, hvilket jeg sagtnes kan forstå. Det er ved at være den ultimative kjole-sæson nu, selvom vejret er blivet noget så køligt – dog er der bare så mange arrangementer, julefrokoster og selv er jeg også inviteret til en række 18-års fødseldage og andre festlige lejligheder. Jeg er ligeledes selv været på kjolejagt og er det faktisk stadig, nu har jeg dog fundet 3 SÅ fine kjoler, som rent faktisk kunne være potentille køb.

Den langærmet, smukke og enkle kjole med snørerne er jeg dybt forelsket i. Farven er smuk, kjolen er sexet på en undertonet måde, der gør at den ikke bliver for meget, men derimod sofistikeret. De andre kjoler, med blondestykket er bare yndige, en smule mere festlige og ser ud til at sidde så smukt på. Jeg kunne rigtig godt tænke mig den sorte! Hvilken er jeres favorit? Vi skrives ved senere, nyd jeres fredag aften <3

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ABOUT LIFE ∙ DREAMS AND VISIONS