UNDERNEATH

NINÈ MATCHING SET

picmonkey-image1
Catchy shirt HERE / Black skirt HERE

Hej piger. Dette indlæg, kommer til at blive lidt dedikeret til mit tøjmærke, NINÈ Copenhagen, jeg startede op i sensommeren sidste år. Det har været hårdt og krævet enormt meget arbejde, men samtidig med dette, knuger det hver dag i min mave, over hvor glad jeg er, for at arbejde med én af mine største drømme. Aldrig havde jeg troet, at det skulle blive en virkelighed, så tidligt i mit liv og at jeg overhovedet fik muligheden for, at udleve en så stor drøm.

Det hele er stadig meget nyt og jeg har MEGET at lære endnu, men jeg kan mærke, at jeg vokser med opgaven hver dag og at jeg stadig sætter nye drømme og målsætninger for hvor jeg gerne vil hen med NINÈ – selvom jeg egentlig slet ingen anelse har, omkring hvor dette eventyr tager mig hen. Jeg er så taknemmelig over den positive respons der har været og håber I også har synes, det har været inspirerende at følge NINÈ’s opstart.

Nu er min 2. kollektion netop kommet hjem, og den 3. kollektion, modtager jeg kollektionsprøver på, allerede næste måned – så det hele tager fart og det er med at holde tungen lige i munden. Jeg vil så gerne høre hvad I tænker om de nye styles, der omfatter det fine MATCHING SET i sort (som i kan se på ovenstående billeder) og bordeaux, RUFFLE blusen – der var så efterspurgt og den fineste COSY jakke. I kan se webshoppen lige her. Vi skrives ved senere, rigtig god dag <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UNDERNEATH