NEVER HAVE I EVER

NINÈ COPENHAGEN – MY VERY OWN

picmonkey-collage3picmonkey-image3picmonkey-collage2
CATHCY SHIRT / MARNI SKIRT / GRAPE SHIRT


Kære piger og bloggen. Først og fremmest må jeg lige undskylde for stilheden her de seneste par dage og måske også en overordnet stilhed, den seneste tid. Jeg har haft hovedet begravet i noget jeg har nævnt lidt for jer tidligere, men alligevel ikke helt afsløret – nemlig NINÈ Copenhagen, mit eget tøjmærke, som jeg er ved at dø af spænding over, er ved at blive lanceret netop nu. Som de af jer, der har fulgt med fra start allerede ved, har dette været en drøm fra dag 1. Jeg har ikke altid talt højt om denne drøm, da den jo var nærmest umulig. Derfor er det noget af det vildeste og mest fantastiske, jeg længe har lagt mit arbejde i. Jeg har aldrig følt, at jeg har kunne udtrykke mig så godt, som jeg har gjort igennem mine første styles og dét at dette ikke blot er en mulighed eller idé, men rent faktisk er en virkelig, er så surrealistisk for mig.

Jeg stiftede i et rent tilfælde, bekendtskab med lige netop hende, der skulle blive vejen til denne rejse – som jeg slet ikke kan vente med at se, hvad bringer med sig. Alt dette er sket indenfor rigtig godt tid, dog på det mest tidspunkt, jeg forventede det mindst og derfor har jeg måtte prioriterer rigtig meget og det er derfor, at jeg simpelhen har måtte trække lidt af min inspiration fra bloggen og hen på dette projekt – selvom det selvfølgelig med tiden, ikke skal have indflydelse.

Jeg føler mig SÅ stolt, lykkelig og ikke mindst beæret over, at dette er mit. Mit fra top til tå og at jeg kan iføre mig, noget tøj jeg føler mig 100% tilpas i, med øje for hver enkel detalje. Jeg har startet ud med, at designe 3 styles, og har så suppleret i forskellige farver. Jeg er selv så forelsket i tøjet og har det på nærmest hver dag, ud over når jeg er til mine ugentlige morgentræninger – hihi!

Det har krævet rigtig meget mod, mere end man måske lige tænker. Dét at satse så meget energi, tro og selvfølgelig også det økonomiske aspekt, er hårdt og det kræver om at have is i maven. Jeg ved dog, at dette er mit instinkt og en drøm der er blevet indfriet og som jeg håber, vil føre til meget, meget mere. Lige nu, handler det for mig om at kontrollerer mig selv og mine idéer, der til tider løber løbsk. Da jeg først fik den første færdige style i hånde og jeg kunne sige 100% god for den, designet, kvaliteten og hver enkel detalje, begyndte jeg at se SÅ mange muligheder og få idéer, at jeg simpelhen må holde ind i til siden når jeg kører bil og der er mulighed for det – blot for at jeg kan få skrevet mine idéer ned. <3

Jeg føler mig ovenud lykkelig og har glædet mig til at dele dette smukke eventyr med jer, som jeg har gået og holdt lidt hemmeligt. NINÈ ‘navnet’ stammer fra mit kælenavn, jeg har haft siden barn, nine – det som nogle af mine tætteste veninder, samt familie altid har kaldt mig. Jeg synes derfor at det var så fint, at jeg stadig havde min identitet og mit dna med i brandet, uden at det var en direkte kobling til min blog eller mig som person – hvis det giver mening? Sådan så at NINÈ Copenhagen vil opretholde sit eget udtryk og præg <3

Nu til noget af det lidt sjovere, NINÈ Copenhagens webshop er nemlig NU oppe og køre og I kan forudbestille de fine brands. Det vil sige, at jeg reserverer den eller de styles I ønsker at købe, når de kommer på lager <3 I skal blot udfylde formularen nederst på min webside HER og skrive stylenavn, farve og størrelse. Lad mig høre hvad I synes – og tusind tak, for at være med på min vej!

4 kommentarer

 • Sofie

  Hej skulle Caroline! <3
  Er helt vild med dine tre styles, det er virkelig så flot! Jeg bestiller her en af dagene, men synes simpelthen det er så svært at vælge! Det hele er så fint! <3

  Hvornår regner du med, at det bliver sendt? <3

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sofie <3

   Åh hvor er du bare sød. Er så glad for, at du kan lide de 3 styles – jeg er også selv så forelsket <3

   De er sendt afsted fra fabrikken nu, så de første kommer indenfor 2 ugers tid – skriv endelig, hvis du ønsker at bestille <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela

  Hej smukke Caroline!
  Er helt forelsket i det grå kjole sæt, men hvor kan jeg få det?
  Jeg kan ikke få det frem på hjemmesiden, så jeg kan købe det via. nettet. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Michela <3 Det er også bare så fint! Det er kun på lager i large pt. men måske det kommer igen en dag. Ellers er det på lager i gråt og bourdoux, hvis det kunne være noget?

   KNUS <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEVER HAVE I EVER