A BIT MORE

NINÈ CHRISTMAS

picmonkey-collage2 picmonkey-collage dsc_7319 dsc_7318 dsc_7308 dsc_7321
Hej piger. Så er jeg endelig hjemme, efter endnu en dag på farten. Ugen er fløjet afsted og jeg glæder mig sådan til weekenden, hvor jeg tænker at tage en weekend hjemme, hvor jeg kan få arbejdet igennem, sovet ud og plejet mig selv lidt. Der er er intet bedre end det, når de seneste uger har været så overbooket – og de kommende også kommer til at være godt fyldt. Det er dog en hyggelig tid og jeg glæder mig sådan til at julehyggen de kommende uger – gør I ikke også det? <3

Jeg ville iøvrigt lige tippe jer om, at NINÈ Copenhagen fra idag af, kan pakke julegaver ind, hvis de bliver købt inden d. 20 – så hvis I skal nå at købe en gave til jer selv eller en af jeres nærmeste, må I skynde jer <3 Jeg lover gaverne bliver fine og pakket med kærlighed! Nu vil jeg få skrevet lidt indlæg til imorgen og hvis jeg når det, kommer der endnu et senere. Ha’ en skøn aften!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A BIT MORE