Butik Notre - jeg sælger ud af min gaderobe idag

Night out w/ Nelly

Skærmbillede 2014-11-22 kl. 21.10.33
Lacebody: MbyM ・ Skirt: Notion 1.3 ・ Heels: NELLY ICONS


 

Hej piger <3 Inden jeg smutter i seng, har jeg længe villet vise jer denne blondebody, som flere af jer, har spurgt ind til. Den er fra MbyM og er købt hos Nelly til 399,- (sikke et kup!) Den er SÅ fin og lige mig – elsker blonder og derfor er denne ingen undtagelse. Det er et sikkert hit til en bytur, med enten et par skinny jeans, læderleggins eller allerhelst en fin nederdel. Den er meget vovet, men idet den er langærmet synes jeg den er LANGT fra at være vulgær. Stiletterne er for lækre, dem har jeg allerede klikket hjem og glæder mig til at modtage dem!

Dagen idag har været hård (nok mest grundet mine 2 timers søvn igår!) havde en lækker bytur i selskab med selveste Ciara, hihi – fredagen brugte jeg med min søster og skønne veninde. Jeg glæder mig til at vise jer min makeupvideo der er på trapperne, mere vil jeg ikke røbe – udover dette vil jeg mene at min ønskelist i år slår toppen – den er så fin altså! Håber I nyder weekenden <3

Helloo lovelies! This lace body is amazing, I am so in love with it and it is perfect for a night out or under a knitted cardigan. I have been so tired today, cannot wait to lay down in my bed – hope you are enjoying your weekend <3
Untitled-1

5 kommentarer

 • Anonym

  Kan du ikke give en klar melding om hvornår din makeupvideo kommer? Vi er altså såååå spændte:-)

  Knus og god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vil helst ikke love en dato, så bare hold dig opdateret – er glad for at du glæder dig! :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvornår kommer den hårvideo som du har LOVET ville komme?? Du holder aldrig hvad du lover!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Starter med min makeup video, har ikke lovet nogen dato for hårvideoen – så den tager vi til den tid… ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanks for finally writing about > Night out w/ Nelly | Fashion By Caroline < Liked it!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Butik Notre - jeg sælger ud af min gaderobe idag