ILES FORMULA

NIGHT IN

picmonkey-collage3 picmonkey-collage5
Hej piger. Jeg håber I har sovet dejligt og haft en skøn weekend indtil nu. Jeg har virkelig været presset de seneste par dage, hvilket I måske har kunne mærke her på bloggen også. Det stresser mig altid sådan, når jeg ved at jeg ikke kan nå, alt det jeg gerne vil, men omvendt har jeg bare været nødt til at prioritere nogle andre ting. Jeg brugte aftenen igår, sammen med min skønne Maria. Vi brugte 4 timer (!!) på en obligatorisk test, vi skal tage i forbindelse med vores praktikforløb her om 2 ugers tid – så det blev bare til en hyggeaften hjemme, selvom vi begge sad og havde lidt lyst til at tage ud ;-)

Jeg har også helt glemt at få vist jer, lidt billeder fra den hyggeligste night-in med nogle gode venner forrige uge. Vi havde hentet den lækreste sushi, fra SushiLovers i Torvehallerne, som virkelig er vores alle no.1 sushisted! Vi fik spist helt op og var alle mætte og glade ;-) hihi, hvis ikke I har smagt Deres sushi, er i virkelig nødt til at gøre jer selv den tjeneste, fordi nøj hvor er det altså godt. Sushi Lovers ligger både i Torvehallerne og i Charlottenlund. Vi skrives ved senere piger, jeg skal ud og spise en frokost med min søster her om lidt. Kys

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ILES FORMULA