RED ON RED

NIBU RUBBERBOOTS AND H&M SILKTOP

nibu-3 nibu-5 nibu-16 nibu-20
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-11-16 kl. 22.30.42
Hej piger! Så kom indlægget endelig op, undskyld den laange ventetid, hihi, har været på farten som altid. Her har I lørdagens outfit, selvfølgelig bar jeg nederdelen med strømpebukser under, men synes outfittet var endnu finere uden, så sådan skulle I selvfølgelig se det uden. Den smukke silkebluse fandt jeg i H&M forleden og jeg er helt solgt. Den ligner ikke en typisk H&M-sag, den er meget eksklusiv og flot i designet, ligesom jeg er vild med farven. Den lå til 399,- og jeg fandt min i H&M i Frederiksberg-centeret.

Min smukke nederdel er fra Ganni og står flot i farverne til dette ellers enkle outfit. Mine fine gummistøvler er fra NIBU, som jeg også viste jer i dette indlæg. Jeg elsker designet, looket og selve støvlen, som iøvrigt er intet mindre end FANTASTISK at gå i. I kan finde den i flere farver online lige her. Nu vil jeg hoppe i seng, sov skønt!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RED ON RED