NEXT UP

skaermbillede-2018-01-07-kl-20-58-03
Annie Bing tee HERE / Ripped jeans HERE / Agent Provcateur underwear HERE / Adidas sneakers HERE / Annie Bing blazer HERE / Ring HERE / Valentino bag HERE / White sneakers HERE / Camel sweat HERE / Black heels HERE


Hej piger. Jeg håber I har haft en dejlig weekend og nydt det solrige, men kolde vejr idag <3 Jeg er stadig ikke kommet mig helt endnu, og er mildest talt, lidt træt af det nu. Men det bliver vi jo alle, efter nogle sygdomsramte dage. Jeg er træt af at være træt i kroppen og føle mig smådvask – men forhåbentligt er det ovre inden længe. Jeg har her til aften, fundet mine seneste yndlings fund og største ønsker lige pt.

Selv er jeg meget vild med det enkle, sofistikeret og afslappede look for tiden. En blanding mellem jeans, et par støvler og en blazer, er den perfekte kombi, ligesom et par skindleggins, sneakers og en fin blue er super cool sammen. Selv er jeg SÅ forelsket i den smukke Valentino taske, som bare er i den flotteste grønne farve. Ligesom jeg bare må eje, de hvide McQueen sneakers. Hvad synes I?

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COSY SUNDAY OUTFIT