FLOWERBOOM

NEWS AND TIPS

picmonkey-image dsc_1746 dsc_1753
Hej piger og glædelig påske! Jeg tænkte, at jeg idag, ville vise jer nogle af mine seneste køb og dele lidt tips. Udover dette, ville jeg lige vise jer, nogle så fine billeder, af to YSL tasker, jeg er helt vild med! Jeg tror det bliver den næste taske, jeg investerer i, men hvilken model, farve og størrelse, ved jeg ikke helt endnu. De er dog begge SÅ flotte, synes I ikke? Udover taskerne, ville jeg vise jer, to små glaskrus, jeg fandt i H&M HOME forleden, der er perfekt til opbevaring af vatrondeller og vatpinde. Jeg har længe ledt efter nogle krus som disse, så blev bare så glad, da jeg fandt dem.

Sidst med ikke mindst, synes jeg lige I skulle se, mine fine nye støvler fra Pavement. De er så cool i snittet, har nogle flotte detaljer og så elsker jeg deres rå look. Dem kan I finde online her. Nu vil jeg spise en hyggelig påskefrokost med familien, vi skrives ved senere <3

4 kommentarer

 • Er helt vild med begge tasker! Glæder mig til at se hvilken du vælger.. Jeg tror også næsten at jeg må et smut i H&M Home og skaffe mig de små krus, de er da lidt søde ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Oh! Også jeg, de er jo ikke til at stå for. Er faktisk ikke engang sikker på, at jeg vælger én af dem – nu må vi se, hihi <3

   Og ja, er de ikke fine og praktiske!

   God påskeweekend! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej!
  Så fine tasker begge 2, må man spørge hvor du har “prøvet” dem henne og hvad modellen hedder på den lyserøde? Jeg går nemlig også selv med ysl taskedrømme?😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Marburger

   Hej Rikke <3 Jeg har prøvet dem begge i YSL i København <3 Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FLOWERBOOM