Cosy sweatset

NEWLILY PARKA-JACKET

picmonkey-collagepicmonkey-image1
God aften ladies! Jeg fik tid til endnu en opdatering på bloggen her til aften, så det synes jeg ikke I skulle snydes for. Jeg tænkte jeg ville vise jer, samt høre jeres mening om denne fine vinterjakke fra mærket NEWLILY, jeg faldt over forleden. Jeg synes den er virkelig cool og så er længden rigtig god! Den kan hverken kategoriseres som lang eller kort, men er derimod en perfekt mellemting, hvilket jeg altid synes jeg mangler i vinteren, da det enten bliver for koldt med en kort eller for voldsomt, med en lang. Kender I det? Udover dette, synes jeg den atypiske pelskrave, til sådan en parkalignende jakke, er virkelig rå og klæder den super godt!

Prisen er så hvidt jeg husker 2399 kr, men hæng mig ike op på det, hihi. Jeg har ikke helt kunne få den ud af hovedet, siden jeg så den – men lad mig høre hvad I synes? Har I fundet årets vinterjakke, eller er I ligesom jeg på jagt? <3 God aften!

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Cosy sweatset