ULTRA NATURAL NAILS WITH FIBER FORCE

NEW YEARS EVE WITH NELLY

PicMonkey CollageCLICK TO SHOP
129067-6097_5124326-0014_5914326-0426_5
Hej piger! Flere af jer har efterspurgt til kjole-inspiration og jeg har fundet nogle 3 gode bud på nytårskjolen i år. Det er altid så svært at finde den perfekte kjole, tildeles fordi jeg tror de fleste af os har lidt for høje forventninger til den og nogle er måske ligesom jeg, typen der sidder ugen eller dagene op til den store aften, uden kjole…. Dette har jeg lovet mig selv ikke kommer til at ske i år, så jeg er på forkant og én af disse 3, kunne sagtnes gå hen og blive den endelige.

Jeg synes alle kjoler er smukke og har lige dét ekstra touch der gør dem værdige som en nytårskjole, synes I ikke? For at fuldføre nytårslooket har jeg også fundet nogle hæle der ville gøre outfittet ekstra fint <3 Håber I kan lide det – hvilken kjole er jeres favorit? Hold øje med bloggen senere, der kommer fine outfitbilleder. I sneen ;)
PicMonkey Collage1
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-11-23 kl. 17.30.17Skærmbillede 2015-11-23 kl. 17.31.54

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ULTRA NATURAL NAILS WITH FIBER FORCE