Sticks'n'Sushi med sødeste Amalie

New Years Eve – “We will open the book. Its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called opportunity and its first chapter is New Year’s Day.”

Godmorgen søde læsere,
Så er det idag det er nytårsaften, hvor bliver det bare dejligt at tilbringe aftenen men de mennesker man holder allermest af! Jeg glæder mig til at gå ind i det nye år, med mine bedste venner og veninder. :-)
Som sagt lovede jeg jer at i skulle se de ting jeg fik købt igår, det var ikke det helt store da jeg allerede har brugt alt for mange penge, taget i betragning af at januar måned ikke engang er begyndt. Typisk mig!
Men jeg fik købt en lækker pelsvest til, som bare er så unik med de lækre deltaljer, jeg er vild med pelsveste her for tiden. De kan bare fuldførere et look fuldstændigt, også fik jeg købt en simpel sandfarvet strik med noget sølv skær i – rigtig fin. :-)
I skal selvfølgelig se det på senere også, men tænke i lige kunne på et sneak peak på dagens outfit, så nu kan i se frem til det.
Hold da op hvor var det bare flot vejr da jeg vågnet sammen med Amalie, jeg kom helt i julestemning for alt frosten bare lignede sne fuldstændigt. :-)
Men jeg håber i får en fantastisk aften søde piger – glæder mig til at skulle bruge mindst lige så meget tid på jer og bloggen i det nye år, og jeg er sikker på at min blog og jeg, får endnu et skønt år med jer. Husk i er de bedste læsere man tænkte sig til.
GODT NYTÅR!

2 kommentarer

  • Hej med dig! Tak fordi du følger vores blog :-D. Vi har lavet vores blogadresse om til: fashiondisease.blogspot.com Håber du vil kigge forbi :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Caroline : ) Jeg har nævnt dig i en bloganbefaling, og ville blive suuper glad, hvis du havde lyst til at kigge forbi min blog (; Fortsat skøn dag til dig <3knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sticks'n'Sushi med sødeste Amalie