CHRISTMAS IN OUR HOME

NEW YEARS EVE DRESSES

PicMonkey Collage PicMonkey Collage2
Kjole med blondeLangærmet sort kjole ∙ Sort kjole med guldknapperBlazerkjole i sort ∙ Frynsekjole med dipdye-effekt ∙ Hvid glimmerkjole ∙ Army kjole ∙ Marmorprintet kjole ∙ Lilla kjole med dyb udskæring ∙ Beige langærmet kjole 

Godmorgen piger! Glædelig 1. juledag, jeg håber I alle havde en fantastisk dag og aften igår, fik nogle dejlige gaver og vigtigst af alt, hyggede Jer med jeres nærmeste. Jeg havde en dejlig aften og jeg glæder mig helt vildt med at vise jer, nogle af mine gaver! Først vil jeg dog vise jer de kjoler, jeg står mellem af skulle vælge som nytårskjole. Ej hvor er det altså bare svært! Disse er mine udvalgte favoritter og de er hver især fine, på hver deres måde.

Jeg har snakket med mange venner og bekendte, og det er altså de færreste, der har fundet det rigtige nytårsoutfit. Jeg tror det hænger sammen med ens forventninger til aftenen, der ofte er overvurderet. Jeg ønsker dog blot at jeg finder en fin kjole, der også kan bruges efterfølgende. Jeg har længe været forelsket i den beige kjole, nederst til højre – er den ikke smuk? Jeg synes dog også den første til venstre, den ærmeløse kjole er vildt smuk! Hvilen er jeres favorit(ter)? Vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

CHRISTMAS IN OUR HOME