Christmas Wishes, interior inspo

New Years eve dresses, what am I going to wear

Skærmbillede 2014-12-06 kl. 11.45.54
Gooodmorning <3 Jeg håber I alle har sovet dejligt og nyder jeres weekend – her hjemme står den på familiehygge på højt plan. Vi har spist god morgenmad sammen og for første gang længe, har både min mor og jeg fri og vi kan langt om længe hygge om hinanden hjemme, uden at have nogle planer forude – vi har aftalt at tage dagen som den kommer. Den tanke kan jeg godt lide <3

Jeg har fundet lidt inspiration til dette års nytårskjole, som vi alle er velvidende om, kan være svær (læs: nærmest umuligt) at finde. Jeg har fundet mine favoritter og må snart beslutte mig for, hvilken af de ovenstående jeg kaster al min kærlighed på – det kan jeg simpelhen ikke finde ud af. Jeg er vild med dem alle og ville ærligt rigtig gerne eje dem alle! Jeg må dog indrømme at den midterste øverst, fra Nelly Trend er en favorit, ligeledes er den smukke bodycon kjole fra CB London også fantastisk smuk – og dyr! I må hjælpe mig lidt, del endelig jeres mening – det vil jeg blive meget glad for! Har I fundet dette års nytårskjole? Vi skrives senere <3
Skærmbillede 2014-12-06 kl. 12.03.32Skærmbillede 2014-12-06 kl. 12.04.55Skærmbillede 2014-12-06 kl. 12.05.47Skærmbillede 2014-12-06 kl. 12.06.27Skærmbillede 2014-12-06 kl. 12.07.09
Untitled-1

6 kommentarer

 • Hej Caroline.
  Dem fra Nelly er klart de pæneste og det er dem jeg synes du skal gå efter.

  Jeg synes kjolen fra CB london, bliver en anelse for meget, og du bruger den måske kun 1 eller 2 gange og det synes jeg er spild af penge. Hvorimod du kan bruge de andre til andet. Fødseldage, bryllupper eller tja.. noget helt tredje.

  Baum und pfergaden den er virkelig kedelig, så den synes jeg du skal sløjfe fra listen.

  Min farvorit er Nelly Icons. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Natasha!

   TUSIND, tusind tak for din hjælp :-) Det er altid rart at få andres meninger og syn på tingene – og du har helt ret!

   Selvom CB kjolen er FANTASTISK smuk, så er den jo nærmest kun anvendelig den ene aften – og det er jo som du selv skriver, en anelse spild af penge.

   Baum Und Pferderassen er måske mere ‘dressed down’ og til familliesamkomster og andet.

   Jeg må beslutte hvilken af de fine Nelly kjoler det skal være <3

   Tak for hjælpen!
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Jeg er pesonligt helt vild med den fra Baum und pfergaden, jeg mener sagtens den kan dresses up med nogle fede accesories:) I am in love <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Bare et tip: Kjolen fra nelly nede i højre hjørne af billedet sidder ikke godt på kroppen. Det var i hvert fald ikke et hit for mig. Synes også selv den var rigtig flot på billedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for tippet – det er den langærmet du snakker om ikke?

   Har overvejet meget at købe den, så er glad for at du skriver <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Christmas Wishes, interior inspo