HAPPY NEW YEAR BEUTIES!

New year, new beginning

DSC_0797 DSC_0805 DSC_0813 DSC_0816 DSC_0822 DSC_0846 DSC_0858 DSC_0866 DSC_0874Hej piger <3 Ih hvor jeg håber I alle havde en fantastisk nytårsaften med god mad og en masse minder med dem i holder af. Jeg havde en skøn aften og synes det er rart med en ny begyndelse, det giver på en eller måde ny energi synes jeg og det bliver bare super fedt med et nyt år, nye oplevelser og en masse nye ting og spændende projekter, jeg ikke kan vente med at dele med jer. Jeg var vitterligt ikke meget værd igår, havde nærmest ingen søvn fået og jeg er ikke typen, der bare kan sove tømmermændene væk – vågner altid tidligt op fordi jeg har lidt kvalme og ubalance – så ja, jeg var lidt dvask hele dagen og var meget tidligt i seng.

Nu er jeg godt og vel på toppen og har en masse indlæg i ærmet til jer – glæder mig til at vise jer mine nyeste køb, ønsker og en masse tips og tricks. Har I forresten lige pt. nogle indlæg I rigtig godt kunne tænke jer? Jeg har stadig en weekend fri nu, før skolen starter og dette skal nydes til det sidste – jeg vil derfor rigtig gerne skrive de indlæg I ønsker – skriv endelig en masse ønsker eller inspiration, så poster jeg et indlæg med jeres udvalgte ønsker. Her har I lidt inspiration til hjemmet, fra mit værelse som jeg har lavet lidt om på – vi skrives senere <3
Untitled-1

 

19 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HAPPY NEW YEAR BEUTIES!