VIND SHOPPING FOR 2.000 KR.

New website ∙just launched

DSC_7305Godmorgen piger! Dejligt at vågne til en lettere brise end igår, pyhaaaa hvor var det varmt – men man skal virkelig ikke klage. Der er 21 dage til at min søster og jeg rejser til LA og jeg glæder mig SÅ ufatteligt meget, det giver mig altid så meget energi at komme lidt væk. Jeg glæder mig ligeledes til at bruge 2 uger i hendes selskab, sole, nyde livet og selvfølgelig shoppe, bare lidt :-) Haha! Måske lidt mere end forventet – det er jo lidt once in a lifetime.

Senere idag tænkte jeg at lave et ‘things you didn’t knew about me.’ indlæg – det er lidt tid siden og I plejer at være begejstret, så har I nogle særlige områder I tænker kunne være sjove, må I endelig skrive – det er altid rart med lidt inspiration. Dagen idag skal bruges med min skønneste Malle, vi skal nyde vejret og spise lidt god mad – bliver skønt. Hvad med jer – nogle særlige planer?

Om ikke andet, ville jeg med dette indlæg også fortælle jer at min smukke og MEGET dygtige veninde Nicole, nu har fået sin webside op og køre og I kan læse om hendes teknikker, vipper og meget mere – samt booke online selvfølgelig. I kan besøge Adore By Nicole lige her. Nyd dagen, vi skrives ved.

 

   

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

VIND SHOPPING FOR 2.000 KR.