MY NEW FAVORITE DRESS

NEW TAN AND LOOK FOR THE WEEKEND

picmonkey-collage6 picmonkey-collage5 picmonkey-collage4 picmonkey-collage3 picmonkey-collage1 picmonkey-collage p1200480
Bodystocking HERE / Pants HERE / Heels HERE / Bag HERE / Earrings HERE 


Godmorgen søde piger! Og glædelig weekend, ih hvor er det dejligt! Jeg skal på arbejde idag og efterfølgende til min skønne venindes, fødselsdagsfest, hvilket jeg glæder mig MEGET til. Jeg har været til i tøjkrise, men har fundet et bud på et outfit, jeg snildt kunne finde på at iføre mig. Jeg var forbi min søde søster, Emilie, igår og hendes fine salon YOU GLOW, hvor jeg fik den fineste spraytan-farve, som hun virkelig bare er den bedste til! Jeg elsker, at få spraytan, da det altså giver et helt nyt og frisk udtryk og at man ligner én, der netop er vendt hjem fra syden, og det skader bestemt ikke ;-) Hendes fine salon ligger i Helsinge og I kan læse mere på Facebook her og følge hende på Instagram her. 

Mit outfit, består af et par enkle sorte bukser, de fineste stilletter fra Billi Bi og min nye yndlings bodystocking fra Butik Bettina Beltner – er den ikke overdådig smuk? Hertil har jeg iøvrigt også nogle øreringe på, også fra Bettina Beltner, som jeg fik så mange rosende kommentarer på igår. Er ikke bare fine også? Jeg har lagt links til hele looket, under billederne og håber I kan lide det – lad mig høre hvad I synes <3 God weekend piger, vi skrives ved senere!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY NEW FAVORITE DRESS