Printed jacket

NEW NELLY DRESS W. LACES

PicMonkey Collage
Godmorgen søde piger, mange af Jer har spurgt ind til denne SÅ fine kjole som jeg netop har købt fra Nelly, til sølle 349,- kr den er super, super fin<3 Jeg elsker farven som er sådan sølv-grå i farven, hvilket er så fint! Jeg elsker selve pasformen, og de fine blonder <3 Jeg vil bruge mine fine stilletter fra Magasin i sølv, det bliver såå fint. :-)

I kan finde kjolen her. Synes I ikke også bare den er fin? Glæder mig til at skulle have den på. Jeg har en masse ting at fortælle og vise på bloggen, og jeg glæder mig allerede<3 Senere idag, bliver vinderen af parfumen fra Vera Wang også fundet, har I alle nået og deltage? Jeg skriver igen senere <3
Love Caroline

12 kommentarer

 • Nan Andersen

  Kære Caroline
  Tusind tak for en skøn side, med masser af inspiration og ikke mindst for at du sætter link ind på de smukke ting du viser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Husum

  Hej søde Caroline<3

  Snakkede du ikke noget om en makeup-video?
  Ha' en dejlig dag; og super fed kjole du har købt!

  Mange knus og kys fra Karoline<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den flot! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nora Marie

  Den kjole er fantastisk smuk. Får helt lyst til at købe den! Kunne virkelig godt se den som en go-to kjole når man har tøjkrise inden fest! Den grå farve passer til alt, og den må jo virkelig kunne styles op og ned alt efter hvilken begivenhed det er til :)
  Håber min video er med i konkurrencen. Den dukker ikke op under #fashionbycaroline mere, men har altså lavet sådan et hashtag :( den dukker stadig op under #outfitvideo. Meget mærkeligt. Så håber ikke du glemmer den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, er den ikke søde Nora? :) Såå fin, og endnu smukkere i virkeligheden :) Jeg vil tage højde for din video, så den er stadig med i konkurrencen <3
   Knus til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hvilken dag er su på det der outlet D 2-3 nov? Skal nemlig til st bestille billet så skal lige vide om du er der søndag eller lørdag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er der lige nu kun søndag, men regner med at få det ændret til begge dage :)
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Det ville hvertfald være super lækkert :). Jeg har lige købt VIP til lørdag nemlig. Og er Mest til din stil. Så dette passe mig rigtig godt haha :) god weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej søde caroline, jeg håber virkelig også du er til outlettet den 2/11, jeg har nemlig allerede købt billet til lørdag og det var kun pga dig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Printed jacket