SNEAKIN'

NEW ITEMS FOR MY WARDROBE

picmonkey-collage9Black lace-shirt Leo underwear ∙ Grey sneakers

picmonkey-collage7Black boots w silver details Leather-gloves ∙ Black bikerboots
picmonkey-collage6
Black body w gold sequins Black on black sequinspicmonkey-collage5
Black dress w open back ∙ High leo heels ∙ Black laceshirtpicmonkey-collage4
Camel biker-jacket ∙ Light pink tunique ∙ White dresspicmonkey-collage3
Nude night-set ∙ Lace underwear ∙ Oversized silkshirt 
picmonkey-collage1
White glitter dress ∙ Printet heels
picmonkey-collage
Black lace dress Oneshoulder dress w gold spot 

Hello ladies! As allways, har jeg fundet de fineste items fra ASOS, som hermed er skrevet på ønskesedlen – nogle endda bestilt hjem allerede, ups! Jeg har delt det ind i kategorierne: little black dresses, beige christmas-party, home- and underwear, light musthaves, black n’ sexy, glitter playsuits og outwear and boots. Der er altså maange fine items i disse collager, som jeg bare må eje Jeg synes selv, jeg har fundet det fineste items, som passer til nogle forskellige lejligheder. De fine sorte kjoler, er perfekt til kommende julefrokoster og andre arrangementer, der vil komme her vil jule- og nytårstid.

Udover dette, har jeg fundet de fineste natsæt, der også kan bruges som homewear, selv elsker jeg at investere i loungewear og hyggetøj, som man kan hygge rundt i hjemme – der er intet bedre. Jeg har også fundet nogle hverdagsstyles, som eksempelvis camel jakken, der er så lækker og den hvide hverdagskjole, jeg synes er så rå! Afsluttende, synes jeg at de lækre bikerboots, begge er SÅ cool – jeg må eje et par, men er ret i tvivl hvilke. Hjælp gerne <3 Vi skrives senere piger!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SNEAKIN'