NEW IN – sommerens musthaves

Hej piger. Jeg håber i alle nyder det lækre sommervejr – det gør jeg i hvertfald. Jeg har været en tur på strøget i det skønne vejr, på cafér og nyde nogle kolde drikke og ikke mindst ligget i solsolen i haven, alt i alt er vejret bare så fantastisk! Inden længe modtager jeg billederne, fra fotoshootet hos miinto, og jeg glæder mig til at se billederne og vise jer dem selvfølgelig.
Sidste gang jeg var på arbejde købte jeg disse fine klipklappere fra Havianas. De er super flotte, samtidig med at de er yderst behagelige at have på. Jeg købte også en lille blomst lavet af sten, som giver dem et så fint look. Udover dem købte jeg i mandags, da jeg var på strøget med Camilla – den fine tupetop med palietter, og den kan jeg slet ikke vente med at have på under en løs tanktop eller en kjole med en nedringet ryg, så fint aaltså! I må have en skøn aften, kys!

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.