"If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.” Marilyn Monroe

NEW IN – SNAKE PRINTED STRECH DENIM

Hej søde piger. Jeg har slet ikke kunne vente med at vise jer mine nye bukser, fordi de simpelhen er så-så-så fine! Jeg faldt pladask for dem, da min søde kollega viste mig den. Jeg er vild med slangeskindet, sølv looket og ikke mindst pasformen. Udover det kan i også se mine nye sko, som er fra Sofie Schnoor, de er meget specielle, men jeg elsker når tøj og andet har et unikt og anderledes look, på en pæn måde.
Generelt kan jeg godt lide at skille mig en smule ud fra mængden. Jeg kan rigtig godt lide den lidt flippet stil mange unge på min alder har lige nu, men den passer ikke til mig og min personlighed. På den måde synes jeg det er rart at kunne bleve kendetegnet på sin stil, som folk synes passer til en. I skal nok få flere billeder af bukserne og skoene, da jeg helt sikkert nærmest kommer til at leve i begge dele. Jeg har en masse indlæg klar til jer, men er i en form for krise, da picniks redigeringsprogram er lukket. Og jeg har altid lavet mine collage derinde, så er der nogle af jer som kender et godt redigeringsprogram jeg kan lave collager i? 1000 kys og knus fra mig!
Bukserne er fra 5UNITS. De er super gode at have på, og sidder rigtig godt.

13 kommentarer

 • Hej caroline. Super fede bukser! Jeg har det også rimelig nederen over at picnik er lukket.. Til dine collager kunne du måske prøve PhotoScape, hvor der også er mange forskellige kollager at vælge imellem (: Kh. Sarah.copenhagendaydreamers.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fundet et alternativ til picnik, og det er noget der hedder “picmonkey.com”, det er fuldstændig det samme som picnik, fuldstændig!! Dog er collage tingen ikke inde endnu, men der står at collager og andet snart kan laves derinde fra!! :) Jeg kan i hvert fald anbefale det. Godt redigeringsprogram!!Ps. dine bukser og sko er jo bare ooooverdrevet lækre!! omg… er helt vildt med din stil!! Så fin og enkel – og jeg kender ikke mange med samme stil som dig – det er enormt cool :)Jeg elsker din blog, og tjekker selvfølgelig hver dag! ;)Kamillatakecare-kamilla.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Caroline :)Super fine bukser du har dig har selv kigget på dem i et stykke tid, er vild med at de ligsom reflekter i lyset. Ville bare ikke vove mig ud i dem i skole, men er glad for at du ikke er bange for at udtrykke din stil :)knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline <3Du skal bare have så meget ros for din blog og stil! Elsker at den er så personlig, og dine billeder er altid så smukke! Love on you!Kys fra Josefine // its-twisted.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline. Hvad gør du får at ha så flotte ben? Kom med nogen triks! ;-)ELSKER skoene! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vooooold fede bukser smukke! Og skoene ligeså. Er virkelig vild med hele outfittet! LOVE IT <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fede bukser! Hvad gav du for dem?Picasa er rigtig godt, og kan godt lave kollager :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget anderledes, sejt nok <3Tjek min blog ud, har en give away kørene. Hvis du fristes ;-)Knus<3http://justsmiiiile.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Total fede bukser og sko!:-)Knushttp://fashionbylenat.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser sindsyg godt ud. Hvorfor har jeg først opdaget din blog nu??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin blog, du har her, Asta! De her Adidas-bukser har jeg ledt efter i uendeligt lang tid, men jeg kan sleiepthmn ikke finde dem! Hvad hedder modellen? perfectlyimperfect.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe ja er den ikke fin :-)jeg blev ogse5 vildt glad da jeg fik den, da den fe5r et smil frem pe5 le6berne!Sofie: Hehe, det ge5r skam nok. Jeg fe5r dem farvet ca. hver anden me5ned hos en kmteosolog. Men jeg har ne6sten helt sorte f8jenbryn og f8jenvipper af natur. Men for at fremhe6ve dem lidt bruger jeg en f8jenbrynstegner fra Rimmel. Den koster vist omkring 75 kr. mener jeg? Og se5 har jeg farven brun, da sort vil blive alt for dramatisk. He5ber at du kan bruge det til lidt? Ellers se5 me5 du endelig spf8rge./Isabella

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.” Marilyn Monroe