The most talented photographer the beauty Signe Mørkeberg Sjøstrøm

NEW IN (FOR YOUR CLOSET)

PicMonkey Collage PicMonkey Collage4
Godaften mine sødeste læsere <3 Så har jeg postet mere lækkert tøj til Jer, som jeg sælger – find det hele under kategorien som I finder under min header ‘My Closet’. Jeg har prøvet at gøre det lettere for Jer og jeg selv, ved at adskille hvert stykke tøj jeg sælger i sit eget indlæg, sådan så at I kan følge med under besvarelserne på de ting I er interesseret i. Det er lidt roddet det første indlæg, med tøj som jeg sælger – da det er et samlet indlæg. Mange af Jer har skrevet I gerne vil købe et stykke tøj, men har ikke hørt fra alle – dem der endnu ikke er vendt tilbage, har til imorgen kl. 12.00 til at vende tilbage, da der er flere som står I kø til tøjet – men det er stadig først til mølle princippet, bare man vender tilbage :-)

I denne uge kommer der en updateret makeup video (eller indlæg) og evt en video eller et indlæg med mine hårrutiner, da de har ændret sig med tiden selvfølgelig – og flere af Jer har spurgt ind til dette. Nu vil jeg tage et langt bad, og spiste god mad med mine forældre. Jeg kan afslører at jeg også har et indlæg med inspiration til sund mad og træning i ærmet til Jer, følg med <3 Kys!
Love Caroline

Skærmbillede-2013-12-21-kl.-19.26.34

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

The most talented photographer the beauty Signe Mørkeberg Sjøstrøm