Make yourself happen!

NEW IN – AMAZING COLORS AND UNIQUE DETAILS. ONE OF MY ‘SUMMER NEEDS’

Hej søde piger. Så er dagene med brobygning netop gennemført, og en normal skolegang begynder igen imorgen. Jeg smutter på arbejde imorgen også skal hygge med veninderne i weekenden – så det bliver nogle fantastiske og hyggelige dage jeg går mig i møde. Idag har vi fået én af vores sofaer hjem, også mangler vi endnu en sofa og 2 stole. Jeg glæder mig meget til at vise jer det færdige resultat, men i må have lidt tålmodighed endnu. :-)

Som sagt var jeg sidste søndag til Michael Bublé koncert, og skulle derfor finde noget tøj som ikke var for hverdagsagtigt, men heller ikke overdrevet. Og det fandt jeg! Jeg købte disse to fine fine bluse, inde på mit arbejde. Jeg er vild med farverne og måden de er udskåret på. Jeg er sikker på især den koralfarvet bliver flot, udover en bikini med den lækreste brune kulør. De er begge fra mærker Kosmika og fåes i disse to farver. I må have en dejlig aften piger, 1000 kys og knus fra mig!

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Make yourself happen!