NEW IN – ABERCROMBIE & FITCH SHORTS

Mine nye så fine shorts fra Abercrombie & Fitch! Jeg er vild med blonderne også er jeg sikker på, jeg får dem brugt en hel del til sommer. Jeg fik dem af mine mor som en før fødselsdagsgave. De koster 650,- 

Hej søde piger,
Idag har jeg lige efter været et smut i byen med sødeste Amalie, vi købte årets første Paradis og gik en lang tur rundt om slossøen, og derefter hjem til mig. Resten af aftenen kommer til at stå på ren hygge med hende, og så vil jeg senere også kigge på nogle få lektier. :-)

Jeg købte disse her fine shorts igår, da vi var i København med klassen. Det var egentlig ikke meningen jeg skulle købe noget, da jeg lige har brugt en masse penge på lækkert tøj – som i forresten ikke har fået set alt af forleden. Men disse her, blev så til en før fødselsdagsgave fra mine forældre. Jeg er simpelhen så glad for dem, allerede. Jeg har aldrig været så glad for cowboyshorts, selvom det kan se så fedt ud synes jeg ikke de sidder pænt på mig. Men de her sad formidabelt – glæder mig allerede til at iføre mig dem :-)

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg