"A woman should be like a single flower, not a whole bouquet."

NEW IN – ABERCROMBIE AND FITCH

Hej piger. Idag har jeg været i København for at udfører en form for spørgerunde til en projektuge, på min skole. Camilla og jeg fik spurgt en masse mennesker, om nogle forskellige spørgsmål og derefter kiggede vi rundt i forskellige butikker. Vejret idag har været så fantastisk! Da vi gik inde på strøget var der omkring de 27 grader – så lækkert!
Jeg købte en så sød top fra abercrombie and fitch, og et pandebånd fra Aldo m. fjer. Faktisk tror jeg de to ting vil se rigtig sødt ud sammen, lækkert sommeroutfit! Min søde veninde Amalie, kom for omkring 1 time siden og nu sidder vi bare og hygger med nogle friske hindbær og jordbær. I må alle sove godt. Kys!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"A woman should be like a single flower, not a whole bouquet."