“Every girl wants to be a princess, just like every boy wants to drive a fast car.”

NEW IN – A SO BEAUTIFUL ARMY GREEN JACKET, IT WILL LOOK SO NICE TO A BLACK OVERSIZE KNIT

Billede lånt fra Victoria Törnegren.
Hej søde piger,
Her kan i se min nye jakke, som jeg købte igår. Den er fra Only, og kostede til min helt store overraskelse kun 299 kr. Jeg synes den er så fed, den er dog lidt for kold endnu, men til foråret bliver den lækker med en tyk strik under, og nogle fede biker boots.
Til sommer er jeg sikker på man til nogle outfits kan sætte den ind, en sen sommeraften med nogle fede shorts og en top, der vil den være helt perfekt! :-) Idag har jeg været med klassen inde i Købehavn, og resten af aftenen kommer til at stå op lektier, træning og lidt forberedelser til imorgen. Imorgen aften skal jeg til fest med alle mine søde venner og veninder, så det bliver max hyggeligt.
I må have en dejlig dag piger – dette indlæg skulle have været inde klokken 10 men jeg havde endnu engang rodet rundt i alle de tider!

 

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

“Every girl wants to be a princess, just like every boy wants to drive a fast car.”