Je t'aime

New in

Hej søde læsere :-)
Ville lige vise jer min meget søde pude med fjer, som jeg købte i London. Jeg synes den er så fantastisk, det har et meget specielt look.
Også købte jeg de her skønne skønne Lauren Conrad bøger, har virkelig ønsker mig Lauren Conrad – Style bogen lang tid, man kunne nemlig ikke købe den i Danmark, så jeg var så glad da jeg så den ligge på en hylde, i den mest fantastiske stormagasin, Harrods. Gid gid gid, det lå i Danmark, så ville jeg holde til der hver dag! :-)
Jeg købte også et glattejern, jeg blev anbefalet af en stylist. (En virkelig dygtig en faktisk.)
Det skader simpelhen ikke håret, kan det blive bedre? Nej vel! Det er fordi den kører på inferåd stråling, jeg synes det er smart!
– Og selvfølgelig røg der også noget make-up med hjem, fik fornyet min elskede Bobbi Brown øjenbrynspudder og nogle M.A.C øjenskygger.

XX Caroline ♡

Næste indlæg

Je t'aime