MY MOMS BIRTHDAY

NEW HOME

picmonkey-image dsc_9589 dsc_9591
Hej piger <3 Puha, jeg knokler derudaf, for at få det hele til at hænge nogenlunde sammen – dog med kæmpe hjælp fra mine forældre, Christoffer og søster. Hvad skulle jeg gøre uden dem <3 Vi har nået SÅ meget idag!! Det er vildt hvor meget det gør, at få sit spisebord op (som iøvrigt er nyt;-) yay! Samt i det hele taget, at få pakket sine ting ud, struktureret det hele og gjort det hyggeligt. Der går selvfølgelig altid lige lidt, før man føler sig sådan rigtig hjemme, men jeg er virkelig glad for resultatet indtil nu. Jeg elskede min tidligere lejlighed, men må indrømme, at den var for stor til mig alene. Der er langt mere hygge i min nye, hvilket selvfølgelig skyldes, at jeg langt om længe kan ‘fylde’ lejligheden ud og så er der altså noget over denne fine lejlighed, jeg er flyttet ind i – den er bare så fin altså.

Jeg har fået skoskab, spisebord og min seng helt på plads idag – så langt så godt. Herudover har min mor pakket hele køkkenet ud, så jeg kan få noget mad også ;-) Der er bare virkelig dejligt at være her nu og de sidste småting, er ting, jeg sagtnes kan vente med – men som selvfølgelig bliver dejlige at få styr på. Noget jeg glæder mig RIGTIG meget til, er min nye sofa – åh gud! Jeg kan ikke vente. Den er så stor, så hyggelig og bare vildt flot! Den eneste bekymring, knyttet til sofaen, skulle så lige være om den er for stor? Arh, håber jeg virkelig ikke, men det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg bestilte den hjem. Anyways, kan den være her og jeg kommer til at bruge meget tid på den forhåbenligt. Har virkelig manglet en ‘flyder’ i form af en sofa, da min tidligere, var rigtig fin, men ikke sådan virkelig hyggelig og blød.

Jeg har idag fået taget nogle enkelte preview billeder, fra mit nye hjem. Jeg har en masse flere, men der er en del mere rodet på dem – så tænker jeg venter med dem, til lidt senere, havde brug for at vise jer de overskuelige og fine ting fra lejligheden, der er ved at være på plads. Hvad synes I om det hidtil? Vi skrives ved snart, sov dejligt.

14 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

MY MOMS BIRTHDAY