LETS GET INTIMATE

NEW FAVORITE DRESS

IMG_3769IMG_3767 IMG_3834 IMG_3837 IMG_3842 IMG_3847
Hej søde piger! Jeg havde en så hyggeligt aften i Tisvilde igår, hvor der bare var en fantastisk stemning og de hyggeligste caféer, så det blev en sen aften igår. Er der nogle af jer der også var der, i denne uge? Jeg bliver hver gang så fascineret af den hyggelige sommerhusstemning, særligt fordi min familie aldrig rigtig har gjort sig i sommerhusbesøg mv. Det har altid været ferier til syden faktisk – undtagen nogle enkelte shoppingturer, som jo også er dejlige. Jeg har dog virkelig fået en kærlighed for sommerhusstemningen og hele kulturen ved dette, og kunne så godt tænke mig ét selv en dag – gerne helt ned til vandet :-) Hihi, hvad tænker I om sommerhusferier?

Om ikke andet, har jeg glædet mig så meget, til at vise jer min nye kjole fra ASOS. Den er fra mærket Y.A.S og er SÅ SÅ SÅ fin, er virkelig overrasket over den og ved bare den bliver en favorit i mit klædeskab denne sommer og det kommende efterår, hvor den jo også bliver helt vildt fin! Jeg er vild med mønsteret, farverne og pasformen – den er bare spot on. I kan finde den til 600 kr. hos ASOS lige her. Vi skrives ved senere loves!

sponsoreret

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LETS GET INTIMATE