TRÆNING MED JULIE SUHR

NEVER HAVE I EVER

picmonkey-collage3picmonkey-collage5 picmonkey-collage2 picmonkey-collage1 img_4306 img_4297 img_4184 img_4116
Skirt HERE / Tee HERE / Sneakers HERE


Hej piger! Jeg har nydt lørdagen i fulde drag, ordnet nogle småting og fik såmænd også begivet mig ud på en løbetur i morges. Jeg tænkte, at I idag skulle se dette så fine sæt, jeg bar igår. Det er særligt nederdelen, der har vakt opmærksomhed på min Instagram, og det kan jeg altså godt forstå. Den er så yndig og hvad I ikke gætter, er at den er fra H&M ;-) Den er sågar fra deres ‘mommy-kollektion’, hvilket jeg først bemærkede idag, da jeg skulle finde et link til den.

Jeg har den i str. 34 og den er ganske fin. Der er en elastikkant om livet, som kan give sig, så den er nok til den store side. Dog er der også et bindebånd, som gør at den kan strammes og justeres. Til nederdelen har jeg en hvid tee fra Nelly på og sneakers fra Adidas. Hvad synes I? Vi skrives ved senere <3

pictures by Anders Aqqalu Andersen

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TRÆNING MED JULIE SUHR