∙ MY FAVOURITE BIKNI∙

NEO NOIR x SHEIN

750_8357 750_8369 750_8379
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-09-30 kl. 21.02.32Skærmbillede 2015-09-30 kl. 21.06.07
Moorning earlybirds! Jeg håber I alle har sovet rigtig dejligt, jeg er tidligt oppe og venter lige pt. på flyttemænd, så vi kan få rykket alle mine sager. Jeg har en masse gøremål idag, og tænkte derfor jeg lige ville planlægge lidt indlæg til jer – I bliver bestemt ikke nedprioteret ;-) Hihi! Mit nye skab er højdepunktet i den nye lejlighed, jeg kan slet ikke vente med at få det ind og hængt alt mit tøj på plads – det bliver noget af det fineste, I skal glæde jer til at se det her på bloggen!

Om ikke andet, skal I nok få det hele at se. Nu får I lidt mere kjole inspiration, det har der været en masse af på det eneste, men tænkte at det jo aldrig skader! Her har jeg en af mine pt. favorit kjoler på fra Shein, den er stropløs, har en cutout-detalje som jeg er vild med, også sidder kjolen bare som skræddersyet på mig. Jeg elsker pasformen! Over den fine kjole, har jeg en af Neo Noir’s nye kimonoer på – det er et efterårsmusthave <3 Vi skrives senere!

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

∙ MY FAVOURITE BIKNI∙