Black playsuit w/ open shoulders

NEO NOIR BLACK SET

750_8329750_8354750_8351750_8350
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2015-09-23 kl. 21.10.57Skærmbillede 2015-09-23 kl. 21.16.07
Morning ladies <3 Jeg håber I har sovet skønt – jeg nyder en rolig morgen hjemme, da jeg føst møder kl. 10 idag – det er så rart at få sovet lidt ekstra, og det er endnu hyggeligere når man vågner op til lyden af regn, det er så hyggeligt – man får sådan lyst til at blive under dynen. Nu til det fine outfit, som jeg er sikker på at I bliver vilde med! Ikke sandt?

Det smukke sæt er fra Neo Noir, og jeg er helt solgt. Den fine blondebluse er simpelhen så fin, og jeg blev komplimenteret meget på den, da jeg bar den igår. Den er off-shoulder, hvilket fuldfører det feminine look, samtidig med at den er høj i halsen, så man undgår helt at det bliver vulgært. Til den smukke blondebluse, har jeg min pt. yndlings nederdel også fra Neo Noir på – den fås i sort og army og er SÅ smuk. Snittet og de fine flæser er bare så yndige og jeg synes den er perfekt at bære til et råt outfit. <3 Hvad synes I om de to items? Hav en skøn dag, vi skrives ved senere!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Black playsuit w/ open shoulders