Have you founded the perfect winter jacket?

NELLY

Skærmbillede 2013-11-14 kl. 18.30.54

Hej sødeste piger. Dette er mit første ‘luxery vs budget’ indlæg – men jeg synes allerede det er sådan en god måde, at få sat lækre items lidt i perspektiv og til sammenligning. Tit og ofte, når man forelsket sig i en dyr designervarer, glemmer man at prøve at finde lignende varer. Jeg er personligt selv helt forelsket i den printet leopard skjorte, og de lækre støvletter med frynser – de er så rå men stadig feminine. Nelly har SÅ mange gode alternativer, til de ellers dyrere mærkevarer – så det er altid et kig værd! Jeg har lagt links direkte til alle de lækre items fra Nelly helt nederst i mit indlæg. I kan også selv tjekke Nellys mange tilbud og nye lækre varer lige her.

Imorgen skal jeg i byen om aftnen med min fantastiske veninde Amalie, glæder mig allerede helt vildt, det bliver helt vildt hyggeligt. På lørdag tager mine forældre til Dubai, og jeg er slet ikke misundeligt ;-) Hihi! Men de fortjener det virkelig, og jeg er sikker på de får en fantastisk tur. Til gengæld kan jeg se frem til en rigtig hyggeuge med min skønne søster, og Amalie – også tæller jeg allerede nu også ned til den dag vi rejser til Bali <3 Hvad synes I forresten om denne slags indlæg, hvor man sammenligner lidt? God aften <3

Nelly (Denim & Supply jacket) – Nelly (Pieces clutch) – NLY Trend pumps – NLY Trend printet shirt – NLY Trend sweatshirt.

4 kommentarer

 • Christina

  Hej søde, jeg syntes altid det er dejligt med spare tips hvis man kan kalde det det:) her er det ligeledes nogle skønne ting du har fundet, er stadig fuldstændig forelsket i din clutch, men den billige model er nu et meget godt alternativ, hvis man ikke lige har den slags penge til den anden:) hvor er din pallietkjole forresten fra, den du har lagt på instagram for et par dage siden, den er virkelig smuk:)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Christina, det er jeg SÅ glad for at høre – så vil jeg lave flere af disse indlæg. Hihi :) Min fine kjole er fra Mango, den er så smuk – skal nok ligge et link å bloggen senere idag eller imorgen :)
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor kan jeg få fat i støvlerne fra a pair?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Have you founded the perfect winter jacket?