SURROUDED WITH LOVE

NELLY WANTIES & SALE

PicMonkey Image PicMonkey Image1
Dress w/ tassels Off-shoulder dress ∙ Kimono-dress ∙ Black bikini w/ lacedetails ∙ White bandeau bikiniBlack bandeau bikini

Hej piger! Jeg har fundet mine favoritkjoler fra Nelly samt 3 meget fine bikinier, der alle er sat ned. Jeg er faktisk altid på bikini-hunt, og det er ikke engang løgn. Før vi rejste til Bali sidste år, havde jeg erhvervet mig intet mindre end 20 forskellige bikinier, hvilket resulterede i nær så kønne tan-lines, ligesom jeg ofte skiftede bikini i løbet af dagen. Jeg er dog blevet bedre til at begrænse mig og har solgt en del ud af dem, jeg ikke fik brugt. Jeg kan dog ikke stå for disse, der er meget klassiske og pæne på. Off-shoulder biknitoppen er et must, da man ikke skal tænke på tan-lines ved brystet – særligt de sidste dage på mine ferier, er jeg altid iført sådan en bikini.

Udover de fine bikinier, har jeg fundet 3 kjoler jeg synes er så lækre. Den sorte langærmet kjole med frynseærmerne er meget enkel og ikke særlig vovet, men dens stramme pasform og fine detaljer gør den så fin og klassisk. Off-shoulder blondekjolen er en rigtig fin sommersag, som vil se endnu finere ud, hvis man har solet i en stropløs biknitop ;-) Hihi! Om ikke andet, er den super flot. Sidst men ikke mindst, synes jeg kimono-kjolen er en perfekt hverdagskjole med sandaler, såvel som den kan bruges i byen med et par stilletter – det er rart at kunne bruge den i hverdagen også, så har jeg i hvertfald erfaring med at jeg får gået mere, i den pågældende item.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SURROUDED WITH LOVE