Wear the printed bodystocking with a knit

Nelly summerwanties

Skærmbillede 2015-04-13 kl. 18.44.07

clicktoshop
143754-5843_5121433-0004_5119148-8208_5Skærmbillede 2015-04-16 kl. 17.59.29143744-7773_5

Hej piger <3 Jeg har idag fået tidlig weekend, åh hvor er sådan noget bare luksus! Jeg har til gengæld hele weekenden fuld med hyggelige og spændende aftaler, som jeg glæder mig til at vise jer mere af. Her har I først lidt af mine musthaves fra Nelly lige pt. Jeg holder mig stort set altid opdateret med nye varer og denne gang er jeg faldet over disse lækre sager.

NLY BEACH bikinien er jo så fin. Der er lige Missoni-look over den, ligeledes er den bare fin, feminin og sommerlig. Jeg måtte eje det fine sæt og modtog det faktisk igår, I skal nok få flere billeder at se snarest. Et andet plus ved den fine sag, er den overkommelige pris på 278 kr.

RALPH LAUREN tunikaen er en item jeg har kigget på længe. Jeg elsker looket, detaljerne og kunne sååå godt tænke mig at klikke den hjem – kan nok snart ikke dy mig længere. Jeg synes snittet er så fint og i det hele taget er den meget piget og gennemført.

BALENCIAGA armbåndet er et lidt dyrere køb, til gengæld er det på mange måder også tidsløst og man betaler ligeså meget for kvaliteten og det flotte design. Jeg har erhvervet mig ét enkelt Balenciaga armbånd, som jeg har været så glad for. Selvom det ikke er et, jeg har på hver dag, glemmer jeg det aldrig, når jeg endelig har et outfit på, som komplimenterer det til UG.

HUNKY DORY er et brand jeg den seneste tid, virkelig har fået øjnene op for. Jeg synes de laver nogle lækre varer og jeg er vild med det gennemførte look, alle deres items besidder. Det er lidt en blanding mellem Odd Molly, der hurtigt bliver for pyntet, og et mere råt touch, hvilket jeg er vild med. Denne strik fra Hunky Dory er ingen undtagelse, den er bare så fin og kan passende styles med en fin blondebh og eventuelt et tyndt tørklæde, hvis man ikke ønsker det for vovet.

HUNKY DORY WHITEDRESS er simpelhen et sandt MUSTHAVE for denne sommer. I need that dress! Den er afslappet, fin, enkel, feminin og meget let og sommerlig i udtrykket. Jeg vil ligeledes elske at bære den, når det bliver bare en smule varmere, med et par espadrillos eller bikerboots – det ville være så cooool! Er den ikke smuk?

Nu vil jeg spise lidt mad og få ordnet mit ene værelse færdigt – tro mig, der er tøj OVERALT lige nu. Det skal fixes ;-) Vi skrives måske ved senere, dejlig aften til jer alle <3 KYS!

2 kommentarer

 • Sanne

  Hej søde Caroline
  Har du fået vist alle dine fødselsdags gaver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sanne <3

   Tror ikke I har set det hele i ét indlæg, men har nærmest vist alt tøj, sko mv. jeg fik <3

   Vil du gerne have et indlæg med dem samlet?

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Wear the printed bodystocking with a knit