Acquainted

Nelly September Wanties

Skærmbillede 2015-08-31 kl. 10.27.54
CLICK TO SHOP
542416-0001_5143985-9840_5582574-7926_5397116-0092_5
Hej piger! Åh hvor er jeg forelsket i mange af Nelly’s nye varer, jeg har altid elsket sæsonskiftet fra sommer til efterår, da man endelig kan hoppe i strikbluserne, skindleggins, fine toppe og lækre cardigans – jeg elsker det! Det er dog ikke helt efterår endnu, så jeg har også fundet to helt vildt fine toppe frem, som jeg simpelhen ikke kunne stå for – er de ikke fine? De er både gode til vejret nu, da de kan styles med en cardigan, shorts eller bikerstøvler, samtidig med at de til vinter kan bruges med en tyk strikbluse udover.

Hunky Dory see-through blusen er også SÅ flot, Hunky Dory har altid været et af mine favorit brands og denne style er helt igennem fantastisk. Jeg elsker generelt ‘lette’ bluser, gerne med see-through effekt, da man under kan have en fin blonde-bh og med fordel kan have en tyk bluse eller skindjakke udover. Odd Molly tunikaen er så fin og piget, de er super hyggelig, af god kvalitet og så er Odd Molly bare så ekslusivt og lækkert at have på. Hvad synes I om de fine items? Og har I nogle kommende efterårs-køb? KNUS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Acquainted