WINNER OF THE SHAI COMPETETION

NEIGBOURHOOD

DSC_51451 Hello lovelies! Hermed nogle mere rå og adeles anderledes outfitbilleder, men jeg synes egentlig looket er ret fint og sommerligt. Nogle af Jer kender måske HardCasa, Jer som ikke gør, så er dette en webshop som sælger street fashion – Deres brand er håndplukket, og de forhandler mange kendte som fx Selected Homme og Boy London. Det specielle ved denne webshop er at alle produkterne er unisex, og derfor uden problemer kan anvendes af os kvinder ;-) Det er en win-win, ikke?

Jeg synes den sweatshirt jeg bærer er så cool og som sagt, sommerlig – perfekt til det danske sommervejr lige pt. Denne sweatshirt er god til at fuldføre street looks, men den er altså også fantastisk blød – hvilket for mig til at tænke på kolde sommeraftenen og hygge på sofaen en søndag morgen. Jeg kommer til at anvende min i mange forskellige situationer, kan I nok fornemme. Til sweatshirten har jeg mine blondeshorts fra Buch Copenhagen, Palladium sneakers og sidst men ikke mindst min fine Mulberry Clutch som jeg ikke har brugt i et stykke tid – hvilket bare bekræfter mig i hvor meget jeg har savnet den, men tror det er godt med en pause fra ens yndlings stykke tøj, taske eller whatever indimellem – det gør at man værdsætter det liige lidt mere. Mine armbånd og øreringe er fra den unikke webshop, Fashion By M, og derfor håndlavet – som jeg fortalte Jer i mit forrige indlæg forhandler Fashion By M de fineste, fransk inspirerede og meget romantiske smykker. Armbåndet er lige mig, og er af ægte pyton – hvilket gør det så råt og lækkert.

Hardcasa sweatshirt // Bracelets from Fashion By M // Earrings from Fashion By M //

Love Caroline

 

12 kommentarer

 • Kathrine S

  Elsker denne type outfitbilleder. Så fine! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige farver, de sneakers er virkelig lækre, så rene og simple i den kridhvide farve, og så fine til dine blondeshorts :) sweatshirten er så smuk. Ligner lidt samme kvalitet som Wildfox Couture! Må jeg spørge hvad str. din er i? Den er virkelig fed. Kan bare desværre ikke finde den på hjemmesiden mere :/
  Må jeg forresten spørge om dine Palladium sneakers giver vabler? Jeg købte de fede i leopard du lagde ind for lidt tid siden, og de passer perfekt, men har givet mig slemme vabler på hælene, der hvor gummiet støtter bagtil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi ja, rigtig lækre sommerfarver <3 Tusind tak <3 Min er str. M og SÅ fed – HARDCASA vender tilbage til mig når den er online, så skal jeg nok linke til Jer <3

   Mine Palladium har ikke givet vabler hos mig, men når jeg går i dem i længere tid, kan de godt gøre lidt ondt. <3 Åh hvor fint, gid jeg også ejede dem :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie

  Du er en super flot pige Caroline, så hvorfor er det at du photoshopper alle dine billeder så meget mht. din hud? Det kommer hurtigt til at se lidt unaturligt ud, hvilket er ærgerligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint outfit! Dine smykker er rigtig fine!

  Tag gerne et smut forbi min blog og smid også gerne en kommentar!
  x Villa Villekulla, mitvillavillekulla.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej Caroline
  Hvor længe er det siden, du købte trøjen ? Kan nemlig ikk finde den på hjemmesiden !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marianne,

   Den købte jeg for nylig, og kan godt se den ikke længere er online – jeg vender tilbage når den er online med link, håber det sker snarest <3

   Knus :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Caroline, tror du snart den kommer på lager igen? Ville så gerne have haft den inden jeg skal på ferie :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WINNER OF THE SHAI COMPETETION