MINT-BREAKIE

NEED NO ONE TO INTERFERE

sponsoreret af Saint Tropezpicmonkey-collagepicmonkey-collage3 picmonkey-collage4 picmonkey-collage2dsc_1595
Top Saint Tropez HERE / Skirt Second Female HERE / Heels Notabene HERE 


Godmorgen piger! Har sovet så dårligt i nat, tror at varmen er årsagen bag og når man så først beslutter sig for, at man ikke kan sove, så bliver det altså bare lidt sværere. Kender I det? Jeg har dog glædet mig SÅ meget, til at vise jer dette så fine look jeg havde på i byen forleden.

Den fine top, er helt ny og fra Saint Tropez. Jeg faldt faktisk først rigtig for den, da jeg fik den på, hvor den altså bare er noget helt andet. Den har de fineste ruffle-detaljer, der gør den ekstra fin og feminin. Til toppen, havde jeg min yndlingsnederdel på fra Second Female og stilletter fra Notabene. <3 Nu vil jeg hoppe i bad og komme ud af døren, vi skrives nok senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MINT-BREAKIE