ONE MORE OUTLET: 13.5.15 kl. 17-20

NATURESOURCE – healthy mornings

DSC_4822 DSC_4825 DSC_4838CLICK TO SHOP:
Skærmbillede 2015-05-10 kl. 17.06.56Skærmbillede 2015-05-10 kl. 17.07.54Skærmbillede 2015-05-10 kl. 17.10.29Skærmbillede 2015-05-10 kl. 17.11.21Skærmbillede 2015-05-10 kl. 17.11.59
Hej piger <3 Jeg har idag fået sovet længe, ordnet mine værelse og hygget med min søde søster og familie. Mor er blevet forkælet med lækre gaver og Summerbird chokolade, som jeg slet ikke har kunne holde mig fra (åh hvor burde I alle smage deres hindbær-jordbær mandler, overtrukket med hvid og mørkchokolade.) Vejret har været lidt kedeligt her til morgen, så har ikke ville tage outfitbilleder, da jeg simpelhen bliver mest motiveret af lækkert solskinsvejr – det er det dog blevet her hen af aftenen, så nu kan I godt se frem til nogle fine billeder senere på bloggen ;-)

Om ikke andet, skal dette indlæg handle om min nye yndlings morgenmad. Jeg elsker, som I nok allerede ved, nærmest alle former for müsli. De fleste er desværre bare proppet med sukker og en masse tomme kalorier – og den går altså ikke til dagligt. Jeg var derfor så heldig at modtage den lækreste pakke fra Nature Source, hvori der bl.a. var den lækreste müsli jeg længe har smagt.

Den er fra mærket Allos og indeholder bl.a. havreflaget, poppet ris, amarant og lækre tørrede bær, som giver den en frisk smag. Den er ligeledes meget mættende, hvilket er vigtigt for mig, ellers bliver jeg vildt hurtigt tvær og sulten. I pakken fra Nature Source, var der også nogle forskellige alternativer til mælk, lavet på henholdsvis spelt, ris, kokos og mandel. Jeg har længe været glad for mandelmælk, men efter at have smagt mælken af spelt er der kommet hård konkurrence. Jeg spise spelt-mælken ovenpå den lækre müsli, mhhm det er sådan en lækker morgenmad. Sukkerfri og derimod mættende og langt mere nærende, hvis man sammenligner med andre morgenmadsprodukter. Må også lige pointerer at de lækre plantedrikke er sat ned og med fordel kan købes, og opbevares til senere brug – jeg har et par stykker på lager nu i hvertfald <3 Vi skrives ved senere!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ONE MORE OUTLET: 13.5.15 kl. 17-20