Printed, nude and shimmering nails

Nature Source – perfect lunch

DSC_5060 DSC_5039CLICK TO SHOP:
Skærmbillede 2015-05-15 kl. 15.56.49Skærmbillede 2015-05-15 kl. 16.00.14Skærmbillede 2015-05-15 kl. 15.57.44
Goodmorning ladies! Hermed endnu et mad-tip, da flere af jer tit spørger ind til hvad jeg egentlig spiser. Jeg synes selv jeg spiser meget varieret og det er derfor svært at skrive et svar, men jeg tænker derfor at dele lidt opskrifter og tips ud den kommende tid, med typiske måltider eller andet. Jeg er lige fortiden HELT vild med knækbrød, har haft en lang pause fra det, ved egentlig ikke hvorfor – sådan kan det jo gå :-) Jeg spiser det pt. ret ofte om morgenen med pålægschokolade og smør, og eftersom det er 70% pålægschokolade og knækbrød, er det egentlig en sund morgenmad, hvis man eventuelt supplerer med lidt bær, friskpresset juice eller noget protein.

Udover morgenmad, er det også dejligt nemt at have knækbrød med i skole. Det bliver ikke tørt og man kan nemt at det med på farten. Jeg spiser tit nogle stykker knækbrød med min nye yndlings glutenfri, pesto-lignende smørepålæg, har vitterligt aldrig smagt noget så lækkert – og jeg har altså smagt mange forskellige vil jeg selv mene ;-) De er begge fra Nature Source og smager fantastisk med lidt avocado, tomat og peber – mhhm, så godt og enkelt!

De lækre smørepålæg, der er fra mærket FARM VEGETABLES fås i mange forskellige varianter, så der er lidt til en hver smag – hvilket jo er super lækkert. Jeg har besluttet mig for at jeg må smage dem alle, så jeg kan finde mine yndlings – hvis det ellers er muligt, blandt så lækre smagsvarianter. Jeg håber I kunne bruge dette tip, I kan finde det hele online hos Nature Source. Ha’ en dejlig dag, husk forresten at hold øje med bloggen senere, der er flere opskrifter og tips at hente – kys!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Printed, nude and shimmering nails