“Nature gives you the face you have at twenty, it is up to you to merit the face you have at fifty.” – Coco Chanel

Godmorgen søde læsere,
Idag har jeg valgt at lave et indlæg, med alle mine skønhedstips og ynglingsprodukter som jeg bruger til hverdag. Jeg håber i kan bruge det til noget, og måske selv blive klogere på jeres fremtidige køb af serumer, masker, natcremer o.s.v. :-) Skrive endelig hvis i har spørgsmål eller lign.

 1. Gele øjenmasken bruger jeg engang imellem , fordelen ved gele maskerne er at de kan bruges kold til hævede øjne og hovedepine, og varm også til hævede øjne, stoppet næste eller kolde hænder, jeg har især brugt den igår og idag, da jeg som sagt har været meget snottet og træt, og jeg fortryder ikke ét sekund at jeg har investeret i sådan én.
 2. Facial massager er en slags rulle som man kan køre over huden, den giver en dybtegående massage i huden, og den er simpelhen så dejlig, hvis man har brug for noget selvforkælelse.
 3. Vitamin C skin reviver er en serum som går ind i huden, og blødgøre. Det er klart min favorit produkt fra The Body Shop, især her om vinteren hvor min hud ikke får særlig meget c-vitamin og udtørrer meget let. Så piger, har i en grå og kedelig vinterhud eller bare tør hud, så er det her klart mit bud på den mest effektive løsning. Den giver huden en smidig og jævn overflade.
 4. Facial brush er en børste af nylon, jeg benytter den til specielt skrubbecremer, men den kan selvfølgelig også bruges til dagligt, den er blød og meget behagelig at køre i ansigtet.
 5. Seaweed night treatment er en lækker oliefri og meget fugtgivende gelé, som jeg bruger om aftenen før jeg går i seng, den går ind og virker på især tørre områder, men uden at tilstoppe. Jeg vågner altid om med en fugtet og balanceret hud, når jeg har brugt den.
 6. Amazing space sleep mask er en maske man påfører før man går i seng, den fugter den huden og efterlader den, med en ny glød, udover det blødgørere den også huden ekstremt. Lige det her produkt er det eneste på mit billede jeg ikke selv har prøvet, men den er klart skrevet på min ønskeliste, da jeg simpelhen har høre så meget godt om den, og jeg vil selvfølgelig give jer min respons på den, hvis jeg er så heldig at få den i gave.
 7. Ole henriksen feel the difference er en lækker maske der både køler, fugter og opstrammer huden. Jeg har især haft glæde af den i sommers, hvor jeg jo havde fået en masse sol. Min hud føles altid meget varm, når jeg har fået kulør, så det var så behagelig at få noget kølende på, som samtidigt også fugtede.
 8. Facial buffer er en svamp som jeg bruger dagligt til at rense min hud med, sammen med min ansigtsrens. Så jeg får fjernet urenheder, makeup og overskydende rester fra min hud. Den er mild, men alligevel meget dybderensende, uden at være for krads. En rigtig god måde at mindske sandsynligheden for urenheder, da huden bliver gennemrenset.
 9. Elderflower eye gel giver et øjeblikkeligt resultat på trætte og ophævede øjne. Den er kølende og jeg bruger den både morgen og aften, hvor jeg massere den godt ind omkring øjene, da det får gang i blodcirkulationen omkring øjene, så man undgår poser omkring øjnene.
 10. Clean Start kan jeg klart anbefale som daglig rens til din hud. Den er hverken for mild eller for grov. Hele sættet fungerer så godt, og er med til at fjerne overskydende hudceller og rester fra huden.

8 kommentarer

 • Det er godt nok luksus for huden, at have det der!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er det i hvertfald søde du! :-) Der er intet bedre end forkælelse til huden!God jul, kærligst C <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak. :)Og tak for din kommentar på min blog!-God jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline!Jeg synes lige du skal vide, at din blog er fantastisk! Jeg elsker den, og jeg følger med hver eneste dag – spændt på at læse hvad du nu har fundet på. Du skriver om ting jeg kan relatere til, du er meget naturligt køn og din stil er helt vildt fed! Din blog er på top 5 over mine yndlingsblogs – jeg er så glad for at du blogger!Det ville betyde meget for mig, hvis du ville kigge forbi min blog, og evt. blive fast læser. Xoxo Julie.// wwwimineoejne.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super seje fine ting! Go jul! Besøg meget gerne,http://justsmiiiile.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Caroline! manglede nogle gode råd, til hvad jeg skal købe, og vil klart investere i Clean start!<3-Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej!Super fed blog, jeg er nu fast læser, håber at du vil kigge forbi min :)http://laerkebyriel.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt. Jeg kunne nemlig rigtig godt bruge skønhedstips. Og de der ser ud til at være rigtig gode.Jeg er blevet fast læser af din utroligt gode blog. Tjek min og bliv fast læser (det ville være super dejligt).Thilda, lifeaccordingtothilda.blogspot.com.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Be sure what you want and be sure about yourself. Fashion is not just beauty, it's about good attitude. You have to believe in yourself and be strong."