Plus Fine Collection SS14

Natural hair

DSC_8364
DSC_8294
DSC_8339
Bonyour ladies! Dagen i dag har stået i skønhedens tegn, ej – måske nærmere selvforkælelse. Har fået ordnet mit hår af smukke og virkelig dygtige Amalie Lind, som jeg valgte, eftersom jeg har set billeder af hendes mange smukke resultater – så nu ville jeg simpelhen prøve at få hende til at ordne det, og det er blevet så fint og lige som jeg ville have det – nemlig naturligt med spil i. Som I jo nok ved, var jeg helt blond, men mirakuløst har Amalie fået disse naturlige farver frem og lavet et fantastisk spil. Er det ikke fint?

Synes det er fantastisk med noget forandring også er dette perfekt her til sommer, hvor jeg elsker at have håret sat op og bare er mere til det naturlige look. Så nu glæder jeg mig til at rocke mit nye look, og vise Jer flere billeder af håret. Amalie kan ordne Jeres hår i salonen hun arbejder i på Falkoner Allé 27, Frederiksberg. Salonen hedder ‘Klippestuerne’ og I kan finde den online på facebook lige her. I hvertfald er Amalie en fantastisk dygtig frisør, som jeg kun kan anbefale <3 Herefter tog jeg hjem og fik ordnet mine vipper af søde Line fra Lash Copenhagen, som endnu engang har gjort sommerklar – og nu mangler jeg ikke rigtig andet end at pakke til imorgen, typisk mig at gå igang aftenen inden. Hihi, sov dejligt <3
Love Caroline

22 kommentarer

 • Kristine simonsen

  Det ser SÅ godt ud sweety! jeg håber du bliver glad for det og vil beholde det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op en forandring,
  jeg kan virkeligt godt lide det! :)
  http://www.BeautyByEbay.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hold nu op hvor er det fint, det er sådan en farve jeg længe har ønsket mig, det kunne være jeg skulle give hende et kald :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvor er det bare flot. Det er præcis sådan, jeg gerne vil have mit hår skal se ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor er dine hvide puder fra? Og det fine sengetøj <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna

  Uhh det er flot – vi glæder os til flere billeder!!!
  Tror måske jeg kaster mig ud i det samme.
  Tak for en god blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hihi, der kommer en masse billeder de kommende dage <3 Kan jeg virkelig godt forstå, Amalie er SÅ, SÅ dygtig – hun kan virkelig anbefales <3
   Knus og selv tak :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Caroline..
  Har lige lige nu helt blondt hår og kunne godt ønske mig det nogle toner mørkere, så min udgroning ikke er så tydelig fremover, Hvordan fik du farvet det mørkere uden at det blev grønt? Er det jeg frygter vil ske for mit hår nemlig. Ved godt det et gammel indlæg, men håber du alligevel vil svare :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Henriette <3

   Det kan jeg godt forstå at du ønsker dig – det er dygtige Amalie Lind, der har fikset mit hår og hun er uden tvivl den dygtigste frisør nogensinde. Jeg har aldrig været så tilfreds med en frisørs resultat. <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   Tak for hurtig svar :) Det har jeg godt set, og har faktisk os allerede en tid derinde i den salon. Desværre bare ikke hos Amalie da hun er ret booket. Det var mere om du ku huske hun gjorde noget særligt, som fx at putte noget med røde pigmenter i dit hår først? og er det farvet eller tonet mørkere? :) Fik nemlig af vide jeg bare skulle have lavet en toning, men har en ide om at jeg ender med grønt hår når mit hår er så lyst..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvfølgelig :-) Hvis du har booket tid, er du i rigtig gode hænder – Amalie og den pågældende frisør du har booket tid hos, benytter samme produkter – så jeg lover dig at du får det lækreste hår, som langt fra bliver grønt.

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Tak, det håber jeg virkelig på :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Plus Fine Collection SS14