RASPBERRY DREAM

NAILSTORIES BY DITTE

PicMonkey Collage
Hej piger! Min smukke og dytige veninde Ditte, har endelig færdiggjort sit CND neglekursus og kan nu kalde sig CND negleteknikker under uddannelse, da hun om 1 år skal til eksamenen, før hun er helt færdig. Vi har begge været MEGET afhængige af shellak, som jeg har fortalt jer en masse om før. Kort sagt gør det bare mine negle stærkere, de er flotte i mange uger og kan vokse sig flotte og lange!

Jeg har været hos Ditte 2 gange nu, da hun lige er begyndt og de har været SÅ fine begge gange. I kan se mine tidligere negle lige her! Om ikke andet fik jeg forleden lavet denne fine, fine bordeauxrøde farve igår, som passer så fint til min nye Meotine pels. Jeg er vild med den farve for tiden. I kan besøge Dittes Instagramprofil lige her, eller kigge forbi hendes facebookside her. Lige nu kører der forresten et tilbud på 150 kr. for en shallak-behandling <3 Vi skrives ved, kys!

5 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RASPBERRY DREAM