Palæo food at home

Nail:art by Yoon

IMG_8407
Hej piger <3 Har allerede weekend nu, hvilket er SÅÅ fedt! Eller først kl. 11.35 men Ditte og jeg satte os ned på Meyers og hyggede, så weekend kan man vel godt kalde det. Senere idag skal jeg ud og spise frokost med Christina også skal jeg ellers bare hjem og nyde weekenden – har en masse planer, og idag har min søster fødselsdag, så hun skal også fejres.

Inden længe vil jeg smutte mod København og shoppe lidt, det er jo løn-dag aka BIGspenderday! Haha, imorgen skal jeg ud og fejrer min veninde i byen, som fylder 18 år – så ja det bliver en hyggelig og travl weeekend! Hvad skal I lave? <3 På billedet kan I se mine fiine negle, som dygtige Katja endnu engang har lavet – er helt vild med dem, de passer perfekt til mine sølvring. I kan finde Katja på Instagram (@katjayoon) eller kontakte hende på 20 10 02 99 <3
Love-Caroline

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Palæo food at home