'You can reach for anything new, if your hands are full of yesterdays junk.'

Nailart and blossoms

_MG_0238Hej piger <3 Som I måske har set på Instagram, var jeg et smut forbi den berømte lille vej, med de smukke japanske kirsebærtræer – åh hvor er det bare fantastisk smukt! Min far og jeg var der sidste år, hvor vi fik skudt nogle smukke, smukke billeder – dem kan I finde lige her. I år skulle ikke være en undtagelse og det er virkelig noget af det smukkeste, jeg nogensinde har set. Vejen kan, hvis I ikke allerede ud fra de mange Instagram-posts har fanget den, findes på Bispebjerg Kirkegård.

Jeg har MANGE flere billeder, som jeg glæder mig helt vildt til at dele med jer. Christina og jeg fik nemlig skudt en masse fine, med en dygtig fotograf, som I nok skal høre meget mere om. Nu til selve emnet, jeg havde tænkte dette indlæg skulle omhandle; nemlig mine negle. Jeg er addicted til shellak, og tror egentlig aldrig jeg vænner mig af med det. Dét at jeg ikke selv skal bruge tid på at lakere, file og vedligeholde dem, hvilket jeg er super dårlig til – synes jeg er fantastisk. Mine negle knækker som regel, hvis jeg ingenting har på dem, hvorimod de kan vokse sig længere og stærke med shellak.

Jeg har endnu engang fået dem gjort SÅ fine af dygtige Katja Yoon, der så småt er begyndt at lave negle igen, selvom hun stadig går og passer på sin lille babypige – men I kan sagtnes skrive til hende og eventuelt få booket en tid. Katjas nr er 20 10 02 99 <3 Denne gang har jeg fået den fineste doushed grønne farve, herpå er der lavet blonder i hvid og lagt nogle enkelte sten. Jeg vild med dem!

Mine fine armbånd, modtog jeg tidligere på ugen. De er så fine og jeg elsker at style dem sammen eller enkeltvis. De er fra ByMickleit, som jeg har vist jer lidt af førhen. Jeg er helt vild med deres armbånd, de falder bare lige i min smag også synes jeg de er unikke, rå og elsker at man kan mixe – ligeledes har jeg altid armbånd og ur på, så det er lidt et af mine kendetegn efterhånden <3 Kender I til By Mickleit smykker – hvis ikke, så kan I tage et kig forbi deres hjemmeside lige her. Vi skrives ved, ha’ en dejlig aften <3 Kys!

2 kommentarer

  • Sarah

    Hej Caroline! Hvor er dine flotte ringe fra? Især dem på de yderste leder?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • De er fra henholdsvis Moss Copenhagen og H&M, jeg køber tit de der pakker med 10 ringe i H&M de har mange fine synes jeg <3 Knus

      Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

'You can reach for anything new, if your hands are full of yesterdays junk.'