Those mornings // New in my closet

N A I L S : S L I A N

DSC_8566 DSC_8568Som mange af Jer nok ved, er jeg bare en smule afhængig af at få lavet shellak. Siden min mor, viste og fortalte mig om dette, har jeg faktisk haft det på mine negle. Især da jeg arbejdede i Buch, var de uundværlige, da det var en fantastisk måde at have pæne negle, som ikke knækkede. Shellak forstærker ens egen negle, og beskytter dem mod at knække. Jeg elsker at prøve forskellige farver, og lave mønstre med sten, glimmer og en masse andet gøgl. Det er så fint og lækkert :-) Katja fra Stylebox i Lyngby, har lavet mine negle igennem en længere periode, og de er altid fine. Jeg fik dem ordnet igen forleden, og denne gang filede vi mine egne ret langt ned, da de trængte til at blive kortere igen. På 4 af fingrene puttede vi guldglimmer på, og jeg er vild med det! Har I prøvet shellak før? Hvis ikke kan jeg anbefale Jer alle at prøve det. <3 For inspiration, kan I se mit nedenstående billede, som viser nogle af de mange forskellige farver jeg har prøvet.
Love Caroline
PicMonkey Collage1

4 kommentarer

 • Anonym

  Hej Caroline,
  Hvad kostede denne behandling med aftagning af tidligere shellak? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  De er da stadig lange? Har du så tipper på? Jeg mener da shellak er en lak der holder længere end normale. Det forstærker ikke egne negle. Det sagde min negle teknikker, at folk har forkert opfattelse af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er blevet taget meget længde af, ift. hvor lange de hvor førhen :-) Shellak er en lak som holder ca. 3 uger, nogle gang mere – og forstærker ens egne negle, i og med at de kan vokse og ikke bliver ‘slidt’ og ødelagte :)
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Those mornings // New in my closet